روزهای سال نو 2015 میلادی در حالی آغاز می شود که کودکان و زنان خانواده های مسیحی آشوری در عراق، آواره و آسیب دیده از حملات گروه های تروریستی روزگار سختی را می گذرانند.
چشم و دل هر انسان آگاه، فارغ از اینکه دین و آیین و مذهب و ملیتش چه باشد، با دیدن این رخدادهای اسفناک و چشمان خونبار کودکان و زنان آسیب دیده از این رنج، به دردمی آید. چه برسد به اینکه هم کیشی نیز، بندی باشد که ارتباط میان آنان و تو را محکم تر می سازد. لذا مسیحیان عضو جمعیت امام علی به همراه دیگر اعضای مسلمان و ایرانی جمعیت تصمیم به آن گرفتند که تنها نظاره گر این رخداد دهشتناک نباشند.
باور داریم که می شود کاری کرد...
قرار بر آن است که جمعی از اعضای جمعیت امام علی راهی پناهگاه های محل سکونت مسیحیان آشوری آسیب دیده در عراق شوند و به یاری این عزیزان، بخصوص کودکان تنها مانده و دردمند ساکن این نقاط بشتابند.
شماره حساب ویژه طرح امدادرسانی به کودکان و مسیحیان آسیب دیده از جنگ و تروریسم در عراق به شرح زیر است و کلیه کمک ها به این حساب تا اطلاع ثانوی برای همین منظور هزینه می گردد:
===================
شماره حساب جام بانک ملت: 41 / 69740586
شماره شبای حساب:
Ir 59 0120 0200 0000 6974 0586 41
شماره کارت عابر بانک همین حساب:
6104337981767088
شماره حساب به نام «جمعیت دانشجویی امام علی (ع) می باشد.
=========
شماره تلفن روابط عمومی مرکزی جمعیت امام علی
23051110 - 021 (10 صبح الی 17)
آماده پاسخگویی به شما عزیزان می باشد.
www.sosapoverty.org
جمعیت دانشجویی امام علی- علیه السلام