✅قرار بود بعد از کاخ گلستان بریم پارک شهر. خبر تیراندازی اومد و مجبور شدیم تو محوطه کاخ بمونیم و به دخترا بگیم دلیل نرفتنمون رو به پارک شهر.
✅اولین واکنش بچه ها، جای اظهار ناراحتی از نرفتن به پارک، تماس با خونواده هاشون بود و اصرار به والدینشون که خواهر و برادرشون رو از سر چهارراهها برگردونن خونه...چون خانواده هاشون از ماجرا خبر نداشتن. مرتب به هم هشدار میدادن که فلانی که تو چهارراه ولیعصر کار میکنه، باید جاشو عوض کنه. چون خطر عملیات تروریستی تو جاهای شلوغ بیشتره...حتی موقع برگشت دوستانشون رو تو بازار تهران موقع کار دیدن و تلاش کردن متقاعدشون کنن که الان بهتره برگردن خونه.
✅همینها کافی بود تا یادمون بیاد که احتمال خطر برای بچه هامون چقد بالاست...که اگه سهمی از شادیها ندارن، سهمشون از ترسها و خطرات چندبرابر هست.
https://goo.gl/Le9Xul
https://t.me/darvazeghar