🗣بازی رفت دور مقدماتی رده نونهالان بین تیم های پرشین دروازه غار و ملک آباد کرج-به میزبانی کرج- با نتیجه (٠-١) به سود دروازه غار به پایان رسید.
@imamalisocietyalborz
@PersianSportsClub
🗣بازی رفت دور مقدماتی رده نونهالان بین تیم های پرشین دروازه غار و ملک آباد کرج-به میزبانی کرج- با نتیجه (٠-١) به سود دروازه غار به پایان رسید.
@imamalisocietyalborz
@PersianSportsClub
▪️از این پس با شنیدن نام ریاضیات، حسرتی در پس ذهنمان تیر خواهد کشید.
▪️ درگذشت نابهنگام نابغه ریاضیات، پرفسور مریم میرزاخانی، از مفاخر و سرمایه های کشور عزیزمان را به جامعه ریاضیدانان جهان، مردم ایران و خانواده ایشان تسلیت می گوییم.
goo.gl/LkpwyR
〰〰〰〰〰〰
🆔 @imamalisociety
«صدای کودکان سوری از دهان کودکان خاکسفید، فرحزاد و لبخط»
🔎 گزارش خبرآنلاین از تئاتر معلم
goo.gl/eJMdgG
🎭کاری از گروه تئاتر کودکان جمعیت امام علی
خرید بلیت از تیوال⬇️
tiw.al/moalem
برای آتنای هفت ساله؛ که رفت تا صدای بی اخلاقی ها و مسئولیت گریزی ها را به گوش همه ی ایران برساند.
🔺 از آموزش و پرورش می خواهیم درباره برنامه های خود برای مراقبت از فرزندانمان در برابر اینگونه تهدیدها پاسخگو باشد.
#قربانیان_خاموش
https://twitter.com/imamalisociety/status/885225020175392768
🔺 نه تنها دختران، بلکه پسران بسیاری نیز در محلات حاشیه در معرض تجاوز جنسی هستند.
#قربانیان_خاموش
https://twitter.com/imamalisociety/status/885229792731287552
🔺 چرا مجلس با وجود این همه کودک آزاری در تصویب لایحه حمایت از کودک و نوجوان تعجیل نمی کند؟
#قربانیان_خاموش
https://twitter.com/imamalisociety/status/885233970044174336
🔺 احتمال تعرض جنسی و آزار، در #کودکان_کار به مراتب بیش تر از سایر کودکان است.
#قربانیان_خاموش
https://twitter.com/imamalisociety/status/885253201129340928
🔺 ۲۰ ساله بود. از کهنه گِل ورامین به بیمارستان آوردنش. گردنش پر از جای خودزنی و چاقو؛ اعتیاد به شیشه. ترس داشت از کودکیش حرف بزنه.
#قربانیان_خاموش
https://twitter.com/Tara_Moz/status/885423523946254338
🔺 اطراف شهرری پُرِ از کارگاه هایی که بچه ها توش کار میکنن. فقط کار نیست. صدای فریاد بچه ها از آزار جنسی هم ازشون شنیده میشه.
#قربانیان_خاموش
https://twitter.com/MahsaManoocheh1/status/885230507839152129
🔺 یادمان نرود آتناهای دیگر در پاکدشت، دروازه غار، لب خط، جعفر آباد و صدها محله حاشیه... برای استیفای حقشان به حضور و عزم ما نیاز دارند.
#قربانیان_خاموش
https://twitter.com/mahya_vk/status/885265500107935744
🔺 دیگر مجالی برای پاک کردن صورت مساله ها نیست. باتمام توان برای حل مساله بیندیشیم.
#قربانیان_خاموش
https://twitter.com/hamide_ruz/status/885257885458059264
▪️ بار دیگر ایران عزادار است. فرقی نمی کند ۲۲ فروردین ۹۵ باشد یا یکم تیرماه ۹۶ ؛ خیرآباد ورامین باشد یا پارس آباد مغان. فرقی نمی کند ستایش باشد یا آتنا. قربانی قربانی است.
▪️ شنیدن روایت تاختن بی رحمانه و دهشت بار بر جسم و جان دخترک سرزمینمان، دیدن تصویرسیمای معصومش که طنازانه شوق زندگی کردن را فریاد می زد، بر فرض زنده بودنمان ریشخند شد. جان تهی کردیم از نفس هوای این شهر که بوی خون می دهد ...خون کودکی بیگناه دوباره دیارمان را رنگین کرد و ما مانده ایم با روی سیاه و ذغالین از خفتن کودکی دیگر همچون رویا، احد، صمد، ستایش و صدها کودک قربانی اعتیاد و آزار ... بر خاک سرد.
▪️ آیا وقت آن فرا نرسیده که بررسی علل و عوامل این حوادث و جستجو برای یافتن راه حلی پیشگیرانه، در دستور کار ساختارها و مسئولین ذیربط قرار گیرد؟ دست درازی به تنِ معصوم کودکان، در این سطح وسیع، چه زمانی به تاریخِ این سرزمین خواهد پیوست؟
▪️تجربیات جمعیت امام علی(ع) در موارد اقدام قانونی علیه کودک آزاران جنسی، حکایت از آن دارد که بسیاری از خانواده هایی که فرزندانشان مورد آزار جنسی قرار می گیرند و از این امر مطلع می شوند، بابت ملاحظات و عرف های نادرست و برخی تابوهای بیجا، به طور کلی از پیگیری و شکایت علیه فرد مجرم چشم می پوشند؛
▪️یا آن که عاملِ آزار جنسی کودک، خودِ والدین بوده اند، و یا والدین به علت ابتلا به اعتیاد و تبعات آن، حتی تمایل و توانی برای اعلام شکایت علیه مجرم ندارند. در موارد قابل توجهی نیز، والدین معتاد، کودک خود را جهت تامین مواد مخدر، برای سواستفاده جنسی در اختیار دیگران قرار می دهند. بنابراین جرمی سیاه با قربانیانی خاموش پیش روی ماست.
▪️در موارد طرح شکایت نیز، محدودیت های قانونی و اجرایی بسیار است. نیاز به دو شاهد مرد، انجام جرم به شکل غیرقابل اثبات توسط مجرمین حرفه ای، اطاله دادرسی به حدی که امنیت کودک بیش از پیش توسط فرد کودک آزار، مورد تهدید قرار گیرد و صدور احکامی که با میزان جرم، مطابقت ندارد، همگی نه تنها دارای اثر پیشگیرانه نیست، گاه افراد بیمار و مجرم را در ارتکاب مجدد جرم، جریتر می نماید.
▪️ما به چشم خود شاهد بودیم که متهمی بیمار که تهدید اصلی برای امنیت کودکان بود، آزادانه در محلات تردد می کرد و حتی در فرآیند شکایت، تا صدور حکم قضایی نهایی، به قید وثیقه آزاد شد و شاهد بودیم که در پاسخ تظلم خواهی کودکی، گفتند که بهتر است پدر متجاوزی بالای سر کودک باشد اما کودک بی سرپرست نماند!
▪️ما پیش از این نیز شاهد بودیم که چگونه تجاوز به ندای ۹ ساله، در ابتدا زنای غیر عنف خوانده می شد (یعنی با تمایل کودک)، خانواده های آسیب دیده از رفتار معلمی بیمار تطمیع شدند و حکم صادره، تنها شامل شلاق و دو سال تبعید و شش ماه حبس بود که با پیگیری وکلای جمعیت، مجازات، در مرحله تجدید نظر، اندکی تشدید شد.
▪️به طور کلی فقدان مکانیزمهای کارآمد و پویا برای برقراری امنیت اجتماعی در حوزه کودکان، با چالش های جدی مواجه است؛ به عنوان مثال عدم وجود سیستمهایی برای نظارت بر رفتار افرادی با سابقه ی کودک آزاری و اطلاع رسانی از وضعیت آنان، محدودیت های اورژانس اجتماعی در ورود، مداخله و اتخاذ تصمیم در موارد این چنینی، چه به لحاظِ امکانات سخت افزاری و چه به لحاظ خلاهای قانونی، عدم وجودِ آموزش های لازم چه برای والدین و چه کودکان و چه شهروندانی که شاهدِ موارد کودک آزاری هستند، همه و همه در قطور شدنِ تعداد پرونده هایی که قربانیانش این کودکان هستند، سهیم می باشند.
کودکانی که در اثر این گونه وقایع، روح و وجودشان، می میرد و گاه این فجایع، تا مرگ جسمشان پیش می رود.
▪️مطمئنا یک نهاد مدنی بیش از این که به دنبال تشدید مجازات ها و برخورد با معلولهای اجتماعی باشد، در پیِ یافتن ریشه ها و مقابله با علت هاست. جمعیت امام علی(ع) بارها و بارها بر لزوم آگاه سازی کودکان از تهدیداتِ این چنینی، به خصوص در مناطقی که تهدیدها و آزارها روزافزون است، تاکید نموده است و مسلما بهترین نهاد برای این آگاه سازی را سیستم آموزش رسمی کشور می داند. این جمعیت، برای کودکانِ محروم از تحصیل و والدین آنها نیز تا کنون جلسات متعددی در راستایِ پیشگیری از قرار گرفتن در شرایط پرخطر داشته است( که متاسفانه برخی کجفهمان، سعی نموده اند با عینکی سیاست زده، این گونه اقدامات را دستاویزی برای تخطئه نهادهای مدنی و جریان سازی های مطلوب خود قرار دهند).
▪️در اینجا هشدار می دهیم تا وقتی که فرآیندهای پیشگیری و مکانیزم های بازدارندگی متحول نگردد، کودکان سرزمینمان، در نبودِ امنیت اخلاقی و اجتماعی، فجایعی را تجربه خواهند کرد که گاه اندوه حاصل از آن، دامن خانواده و ملتی را خواهد گرفت.
goo.gl/vqHPjf
〰〰〰〰〰〰
🆔 @imamalisociety
🔻در سال ۱۹۸۹ میلادی، سازمان ملل متحد پیشنهاد داد تا با تمرکز و توجه جدی بر مسائل جمعیتی حول محور برنامهها و سیاستهای کلی توسعهای و نیاز جدی به یافتن راه حل برای رشد بی رویه جمعیت این روز به عنوان "روز جهانی جمعیت" از سوی تمام کشورهای جهان در نظر گرفته شود.
🔻اداره جمعیت سازمان ملل متحد، جمعیت کل انسانهایی که تاکنون در تاریخ بشریت متولد شدهاند را حدود ۱۰۸ میلیارد نفر برآورد میکند. بنابراین با احتساب جمعیت هفت میلیارد نفری امروز جهان، این تعداد یک پانزدهم از کل جمعیت تاریخ بشری را شامل که رقم قابل توجهی محسوب میگردد.
🔻رشد بی رویه جمعیت بدون توجه به وجود ظرفیتها و زیرساختهای لازم از جمله امکانات اولیه زندگی چون خوراک، پوشاک، مسکن و امکانات اولیه بهداشتی، کشورها را با مشکلات بسیاری از قبیل فقر و بحرانهای اقتصادی، بحران آب، کمبود غذا و رشد حاشیه نشینی مواجه میسازد.
🔻تحقیقات نشان داده بین رشد شتابان و بی رویه جمعیت با میزان مهاجرت و حاشیه نشینی رابطه معناداری وجود دارد. عدم دسترسی به امکانات اولیه بهداشتی و آموزشی فقر و بروز انواع آسیبهای اجتماعی از نتایج این روند محسوب می گردد.
🔻افزایش ابتلای کودکان به بیماری آسم طی دو دهه گذشته به ویژه در نقاط حاشیه نشین، در اثر افزایش آلاینده های زیست محیطی، تولید روز افزون خودروها و رشد کارخانجات تولیدی در پاسخ به جمعیت در حال رشد، تنها نمونه ی کوچکی از عوارض ناشی از رشد نامتناسب جمعیت می باشد.
goo.gl/NtGHGi
〰〰〰〰〰〰
🆔 @imamalisociety
🌍در جهانی که پلاستیک جای همه چیز را گرفته است، یک کیسه پارچه ای می تواند جای کلی پلاستیک را بگیرد!
🌱پیشنهاد ما سبزین دست است
☘️روز نه به کیسه پلاستیکی گرامی باد
instagram.com/sabzindast
@Darvazeghar
🔹 توی خانه هنر نشسته ام. نیما از حیاط می آید و رو به همه می گوید: "بچه ها یه نفر آلمانی توی حیاط نشسته. کی میتونه در مورد جمعیت براش توضیح بده؟" من داوطلب می شوم. داخل حیاط می روم و سر صحبت را با مرد میانسالی که بعدا می گوید معلم است باز می کنم.
- سلام. اسمت چیه؟
- من جو هستم. توی آلمان معلم هستم. میتونی در مورد اینجا بهم توضیح بدی؟
- بله حتما. این مجموعه یه NGO هست که برای کودکان کار فعالیت میکنه. البته خب هم برای کودکان کار هست و هم کودکانی که از نظر مالی و شرایط خانوادگی در شرایط مساعدی نیستن.
🔹 در مورد فعالیت های مختلف جمعیت مثل ثبت نام کودکان در مدارس، برنامه های ورزشی، فرهنگی و هنری مثل تاتر و موسیقی و برنامه اشتغال برای مادران برای خارج کردن کودکان از چرخه کار توضیح میدم. توضیحات را با هیجان زیاد گوش می کند. بحث به سمت کودکان افغان می رود و به او می گویم که بخشی از کودکان مورد حمایت جمعیت از مهاجران افغان هستند و حالا نوبت اوست که در مورد وضعیت کودکان افغان در اروپا و بخصوص آلمان توضیح دهد:
- خانواده های افغان که توی دو سال گذشته اومدن آلمان، شرایط خوبی ندارن. به اونا اجازه ی کار داده نمیشه. واسه همین برای امرار معاش مجبورن یا دزدی کنن یا حتی به مسایل جنسی روی بیارن. دولت اصلا بهشون کار نمیده. بچه هاشون هم اجازه ی درس خوندن ندارن. بچه هاشون رو از توی کلاس بیرون میکشن. واقعا در شرایط بدی هستن.
- خب اگه اینطوره چرا اجازه دادن وارد اروپا بشن؟
- (نگاه توام با تعجب و بدون پاسخ)
- خب نمیتونن وارد سایر کشورها بشن و اونجا کار کنن؟
- وضع اونا تو کل اروپا همینه. اگه وارد کشور دیگه ای بشن، دوباره اونا رو به کشور اول برمیگردونن. شرایط خیلی سختی دارن.
🔹 با جو در مورد مسایل مختلف صحبت می کنیم. گفتگو تمام می شود و از هم خداحافظی می کنیم. امروز به این فکر می کنم که جنگ خانمانسوز افغانستان و درگیری و کشمکش در این کشور، آوارگی به پهنای کل جهان برای این قوم رقم زده است؛ از ایران گرفته که گاه با نگاه های تحقیرآمیز بر این جماعت و کودکانشان رفتار می کنیم تا اروپا که با داعیه ی حمایت از انسانهای درگیر جنگ اجازه ی ورود آنها به کشورهایشان را داد و حالا از ابتدایی ترین حقوق انسانی محرومشان می کند. آسمان خدا برای آوارگان افغان همه جا یک رنگ است!
goo.gl/7Xwukh
〰〰〰〰〰〰〰
🆔 @imamalisociety
🕊کبوتری جان می سپارد، اما پیکر بی جانش حتی برای فرشته کوچک ما نیز قابل احترام است. کودکان خانه ایرانی به خاکش می سپارند و برایش نوشته و سنگ مزاری می گذارند.
@Darvazeghar
تئاتر به پایان رسید. بروشوری ما بین همهٔ تماشاچیان پخش شد. رو بروشور که عکس یک برگهٔ امتحانی دیده میشد، نوشته شده بود: «گناه کودکان چیست؟» بچههای تئاتر میگفتند پاسخ این امتحان یکسؤالی را بدهید. اما من قادر به این کار نبودم. و تنها امتحان زندگیام بود که در آن هیچ نمرهای نمیگرفتم. «گناه کودکان چیست؟» چه کسی پاسخ این سوال را میداند؟ آیا کودکان گناهی دارند و ما نمیدانیم؟ آیا چشمان گریان فاطمه که بر روی صحنه بیداد میکند میتواند گناهی داشته باشد؟! یا دستان گرهخوردهٔ پرستو در میان آن پارچهٔ زنجیروار میتواند کسی را آزار دهد؟! یوسف بارها فریاد میزند: «استغفرالله. این سخنان یک کافر است و تو باید مؤمن باشی تا به بهشت بروی.» اما یوسف کودکی است که نه معنی کلمهٔ استغفرالله را میداند و نه انسانها را کافر میخواند. او روی صحنه با تمام وجود میایستد. و نام خدا را با زبان کودکانهاش فریاد میکشد تا صدای فریاد کودکانی باشد که هر روز در رؤیای بهشت به اجبار پذیرای مرگاند و شوق دیدار پدر و مادرهایشان را دارند. ابراهیم و یعقوب جمشید و حسین و فردین کوچولوی معصوم هم کودکان این دیارند. روی صحنه محکم میایستند و فریادِ صداهای ناشنیده میشوند.
🔸🔸🔸
برای خرید بلیت تئاتر معلم به سایت تیوال مراجعه کنید👇
tiw.al/moalem