در هر کجای این سرزمین
صدای دردمند کودکی را شنیدیم
در برابرش مسئول خواهیم بود
یاران عزیز ما در استان کرمانشاه
در هر کجای این سرزمین
صدای دردمند کودکی را شنیدیم
در برابرش مسئول خواهیم بود
یاران عزیز ما در استان کرمانشاه
دوستان عزیزی که قصد تشریف فرمایی به خانه علم دروازه غار را دارید
چه برای اعلام آمادگی جهت همکاری داوطلبانه
چه برای آشنایی بیشتر با این خانه و فعالیت هایش
زین پس، روزهای شنبه از ساعت 13 الی 16 و روزهای پنجشنبه راس ساعت 13 منتظرتان هستیم.
سهمی هر چند اندک داشته باشیم در تامین خانه ای برای 100 کودک و 30 مادر سرپرست خانواده تحت پوشش در احمد آباد مستوفی.
به رویداد(ایونت) فیس بوکی زیر بپیوندید:
مطلبی مناسب برای معلمهای داوطلب در خانه های ایرانی
یه داد بلند که بکشی، همه ساکت می شن. جمله امری که فرمان سکوت می دهد و شما را به عنوان فاتح جو کلاس دلگرم می کند که هنوز توپ دست شماست.این راحت ترین روش اداره کلاس است برای معلمی که تاکنون با قهرمان هیچ داستانی ملاقات نکرده است. میزان موفقیت این معلم به حکومت در کلاس درس، بستگی به قهرمان داستان زندگی شاگردانش دارد. ممکن است قهرمان زندگی یکی از آنها پدری دارای اعتیاد باشد که او را مجبور می کند، هزینه اعتیادش را بدهد.یا مادری که با تن فروشی خرج خانه را می دهد یا خانواده مهاجری که به طور مخفیانه از راه کوه و بیابان، مرزهای کشورها را درنوردیده و خود را به حاشیه ای رسانیده اند و یا پدری از کار افتاده که ناخواسته بار گذران زندگی را بر دوش قرزند نهاده و مواردی دیگر از این دست....
«رهیافت» یعنی یافتن یک راه و «رهیافتی به درون»، یافتن یک راه به درون جهان انسان بودن خویش.
آنجا که خداوند می گوید: «من از رگ گردن به انسان نزدیک ترم.»
حالا اگر می خواهیم خدایمان را بشناسیم، قدم در راه شناخت خودمان بگذاریم و به درون انسانی خود سفری کنیم؛ همانگونه که مولای عشق، علی (ع)، گفته است: «مَن عَرَف نَفسَه، فَقَد عَرَف رَبّه.»
دوستان و همراهان گرامی ، گاهی در بین تمامی دردها و رنج ها و سختی هایی که میبینیم یا می شنویم، اتفاقاتی میتونه جان تازه ای برای ادامه دادن بهمون بده...
دیروز فاطمه دختر نوجوون زیبای ملک آبادیمون که در کودکی در محل کار یکی از دستاشو از دست داده بود صاحب دست جدید شد.
مسولین شهری از سازمان های مردمنهاد میخواهند مردم را تشویق کنند که به کودکان خیابانی کمک نکنند.
اما چقدر این راه حل مشکل کودکان کار و خیابان را حل میکند؟
سالهاست که این نوع نگاه مسولین به کودکان کار و خیابان باعث شده ساختاری ایجاد شود که مامورین سد معبر شهرداری به دستگیر کردن کودکان کار میپردازند و سپس آنها به مراکز قرنطینهی بهزیستی منتقل میشوند تا زمانی که خانوادههای آنان به این مراکز مراجعه کنند و با داد و بیداد فرزندان خود را پس بگیرند. در این فرآیند خیلی هم کودکان در امان نیستند و مورد تنبیهات بدنی شدیدی هم قرار میگیرند.
یکی از دلایل این چرخهی معیوب، این است که اشتباهاتی در مورد درآمدهای نجومی کودکان کار رایج است. گروهی از مسولین فکر میکنند که اکثر خانوادههای کودکان به دلیل طمع، کودکان خود را به کار وامیدارند در حالی که درآمدهای بسیار زیاد دارند.
این نمایش با موضوع تأثیر مخرب ماده اعتیاد آور شیشه، در شانزدهمین همایش آیین کوچه گردان عاشق در شب 21 رمضان در سالن اصلی مرکز همایش های برج میلاد و توسط هنرمندان و فرزندان جمعیت امام علی اجرا شد. این تئاتر داستان پدری که اعتیاد به شیشه داشت و چهار فرزند خود را به خاطر تأثیر ویرانگر شیشه بر جسم و روح خویش، کشته بود، نشان می داد که تعداد زیادی از مخاطبین تحت تأثیر آن قرار گرفتند. در حین اجرا فاجعه بودن مصرف این ماده محرک با اشاره به برخی از اخبارهای منتشر شده ی مربوط به فجایع مرتبط با شیشه نشان داده شد. این تئاتر توسط شارمین میمندی نژاد، موسس جمعیت امام علی، نوشته و کارگردانی شده بود و بازیگران آن، فرهاد، رقیه و ستاره از فرزندان و هنرمندان جمعیت امام علی بودند.
برای اطلاع بیشتر با خانه هنر جمعیت امام علی تماس بگیرید: 88930816 و 09350829159